Veelgestelde vragen

Onderaan vindt u een lijst met antwoorden voor veelgestelde vragen van onze klanten
 
Hoe werkt Autoinkooptwente.nl?
Een auto verkopen begint bij het doen van een kentekencheck. Zo’n kentekencheck geeft meteen inzicht in de waarde van uw auto. Uw auto wordt vervolgens getaxeerd op basis van uw autogegevens. Al binnen 24 uur na die taxatie doen we u een eerlijk en geheel vrijblijvend bod.

Gaat u akkoord met dat bod? Dan is een auto verkopen in en om Enschede zo gebeurd. Hoe? Autoinkoop Twente is een door de RDW erkend autoinkoop bedrijf en daarom bevoegd om de vrijwaring van uw auto met de RDW te regelen en u een officieel vrijwaringsbewijs te overhandigen.

Met dit bewijs kunt u aantonen dat de auto niet meer van u is. U hoeft dan onder andere geen wegenbelasting meer te betalen en uw auto niet meer te verzekeren. Anderen kunnen zo probleemloos uw (tweedehands) auto kopen. Is de verkoop rond? Dan wordt het bedrag door ons direct naar uw rekening overgemaakt.

Belangrijk:

  • Vergeet niet uw autosleutels, voertuigbewijs, tenaamstellingsbewijs en overschrijvingsbewijs mee te nemen.
  • Verwijder voor de afspraak al uw persoonlijke eigendommen uit uw auto
Hoe wordt de waarde van mijn auto bepaald?

Nadat u zich heeft aangemeld via onze kentekencheck zorgen wij ervoor dat we met behulp van online software de waarde van uw auto bepalen. We baseren de prijs op de gegevens en de foto’s die u levert met de kentekencheck, daarom is het belangrijk dat u het formulier zo goed mogelijk invult en aanvullende informatie levert over de huidige staat van de auto.

Bij het afleveren van uw auto in onze garage wordt de auto nogmaals goed geïnspecteerd om te verifiëren of de geleverde informatie overeenkomst met de werkelijke staat van de auto.

Waarom dien ik voor Autoinkooptwente.nl te kiezen?
Beste particulier, het verkopen van uw auto gaat via Autoinkoop Twente op de eenvoudigste, veiligste en snelste manier. Daarnaast heeft u het voordeel dat de prijs altijd hoger dan de gemiddelde handelsprijs is.
Zijn de diensten van Autoinkoop Twente helemaal gratis?

Ja, onze diensten zijn helemaal gratis en vrijblijvend. Het aanmelden van uw auto kost u niets en ook voor het ontvangen van een vrijblijvend bod hoeft u niets te betalen.

Worden er kosten in rekening gebracht indien ik besluit om mijn auto niet te verkopen?

Nee, er worden nooit kosten doorberekend. Zowel de kentekencheck als de professionele taxatie in de vestiging in Enschede is helemaal gratis.

Waarom ben ik verplicht om mijn telefoonnummer en e-mailadres door te geven?

Wij hebben uw e-mailadres nodig om het resultaat van de kentekencheck door te sturen. Daarnaast hebben we uw telefoonnummer nodig om uw afspraak voor een taxatie in onze vestiging in Enschede te bevestigen.

Wat doet Autoinkoop Twente met mijn persoonlijke gegevens?

Autoinkoop Twente gebruikt uw gegevens uitsluitend binnen het bedrijf, maakt deze nooit openbaar en stelt deze nooit ter beschikking aan andere partijen.

Hoe veilig is de website van Autoinkooptwente.nl?

Onze website maakt met dank aan Skylusive.nl gebruik van de nieuwste beveiligingstechnologieën. Alle persoonlijke gegevens worden met inachtneming van de strengste veiligheidsmaatregelen behandeld.