Je auto verkopen voor export? Heb je een auto die niet meer door de apk komt en lukt het verkopen maar niet? Wist je dat je je auto ook kan aanbieden voor export. Als je je auto gaat aanbieden voor export hoeft je auto aan veel voorwaarden te voldoen. Auto’s die hier niet meer door de apk komen kunnen nog prima gebruikt worden in andere landen.

Veel andere landen  hebben namelijk niet zulke strenge regels voor auto’s als hier in Nederland. Er zijn veel autohandelaren die je auto komen ophalen om ze vervolgens te exporteren. Toch zitten veel mensen niet te wachten op buitenlandse mensen aan de deur. Gelukkig is het ook mogelijk om je auto te verkopen voor export bij ons.

Auto voor export verkopen

Als je een auto hebt waar veel aan mankeert en het daardoor niet meer waard is om je auto te laten repareren en te keuren voor een nieuw jaar, is het een goed idee om je auto aan te bieden voor export. Veel mensen denken dat een auto die veel gebreken heeft, klaar is voor de sloop en brengen hem daar vervolgens heen.

Toch kun je in de meeste gevallen nog wel wat geld ontvangen voor je auto, als hij nog goed genoeg is om geëxporteerd te worden. Zo kan je auto in een ander land nog vele kilometers maken, en verdien je uiteindelijk toch nog een bedrag terug aan je auto,

Je auto verkopen voor export is een goed idee omdat je dan direct een vrijwaring krijgt, en niet meer met de kosten voor de auto blijft zitten. Je kunt dan je verzekering opzeggen en hoeft geen wegenbelasting meer te betalen. Ook krijg je bij ons direct het afgesproken bod betaald en kun je je auto direct afleveren.

Hoe verkoop je je auto voor export?

Als je je auto bij ons voor export wil aanbieden kun je dat doen door op deze pagina je kenteken in te vullen. Vervolgens vul je je gegevens in en nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Als we samen overeen kunnen komen over bijvoorbeeld de prijs, maken we samen een afspraak om bij ons langs te komen.

Hier gaan we je auto dan bekijken en als alles klopt, nemen we de auto van je over. Jij ontvangt dan direct een vrijwaring en het afgesproken bedrag. Zo simpel  kan je auto verkopen voor export zijn.

Als je zelf je auto voor export wil verkopen, komen er vaak buitenlandse handelaren bij u aan de deur. De meeste mensen zitten hier niet op te wachten en hebben daar ook geen vertrouwen in.

Hoewel veel handelaren wel eerlijk handelen, bestaat er altijd een kans dat er iets niet gaat zoals u gepland had. Om dat te voorkomen kun je beter gewoon veilig je auto verkopen aan een Nederlands autobedrijf. Zo weet je zeker dat alles eerlijk en netjes verloopt en kom je achteraf niet voor vervelende verassingen te staan.

 

Waar moet een auto voor export verkoop aan voldoen

Om je auto te verkopen voor export hebben we een aantal gegevens van je nodig. Als je naar ons toe komt om de auto te brengen hebben we de volgende dingen nodig:

  • Geldig legitimatie bewijs
  • Kenteken papieren (kentekencard)

Nadat we de auto hebben ontvangen krijg je dan direct een vrijwaring en het afgesproken geldbedrag.

Om je auto aan te bieden voor export is het vooral belangrijk dat de auto nog start, en dat de basis elementen zoals remmen schakelen en gas geven nog werken. Als je je auto gaat aanbieden voor export maakt het niet uit hoe veel kilometers er op de teller staan. Als de auto nog rijdt is het in de meeste gevallen al voldoende.

Ook maakt het niet uit of de auto er van binnen en buiten niet meer zo goed uit ziet. In de meeste gevallen zijn er altijd landen waar ze deze auto nog prima kunnen gebruiken. Natuurlijk hangt het bedrag dat je ontvangt voor je auto wel af van de staat van de auto.

Wil jij je auto aanbieden voor export? Klik dan op de onderstaande knop om direct je gegevens in te vullen. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Klik hier om uw auto aan te bieden