Heb je een oude bestelbus en wil je die graag verkopen? Dan heb je daarvoor meerdere mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om de bus zelf te verkopen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je bestelwagen aan een autobedrijf of inkoper te verkopen. In het eerste geval moet je er zelf voor aan de slag en in het tweede geval kost het je weinig moeite.

Bestelbus verkopen aan een autobedrijf

Veel mensen zitten er niet op te wachten om onbekende mensen aan de deur te krijgen als ze hun auto of bestelwagen moeten verkopen. Ze weten nooit wie er aan de deur komt en hebben er meestal niet veel vertrouwen in. Als jij dit ook zo ervaart is het voor jou een goed idee om je auto te verkopen aan een autobedrijf.

Als je je auto namelijk verkoopt aan een autobedrijf krijg je direct een vrijwaring en direct het afgesproken bedrag voor de bestelbus. Je bent dan zonder moeite van je auto af en kun je daarna de verzekering en wegenbelasting voor de auto stopzetten.

Een auto verkopen gaat niet altijd zonder moeite. Als je je bestelbus te koop zet op marktplaats, gaat er soms een behoorlijke tijd overheen voordat de auto verkocht is. Tot die tijd moet jij nog wel de maandelijkse lasten van de bestelbus dragen. Helemaal als je al een nieuwe bus voor de deur hebt staan kan het dat lastig zijn.

Hoe werkt verkopen aan een autobedrijf?

In de meeste gevallen gaat verkopen aan een autobedrijf direct via het bedrijf zelf en zitten daar geen andere partijen tussen. Natuurlijk zijn er ook autohandel bedrijven die alleen de verkoop regelen, maar de auto niet zelf van je overkopen. Ze regelen alleen de verkoop tussen jou en het bedrijf waar je auto naar toegaat.

Het nadeel hiervan is dat er dan een persoon tussen zit die natuurlijk ook wil verdienen aan je auto. Hierdoor krijg jij vaak minder geld dan wanneer je zelf je auto rechtstreeks bij een autobedrijf zou aanbieden.

Bij Autoinkooptwente.nl verkoop je je bestelbus direct aan ons. Wij maken samen met u een afspraak over de prijs die we voor uw bestelbus willen geven en vervolgens brengt u de bestelbus bij ons langs. Daarna krijgt u van ons direct een vrijwaring en het afgesproken bedrag en is uw auto verkocht.

Eerlijke bedragen

Vooral omdat wij niet werken met een tussen persoon is er niemand die ook moeten verdienen aan uw auto waardoor u bij ons een beter bod krijgt op uw auto. Natuurlijk is uw bod wel afhankelijk van de staat van de auto, maar verder niet. Ook is het niet belangrijk of de auto voorzien is van een geldige apk.

Heeft u een oude auto die er niet meer zo goed uit ziet? Geen probleem. Ook oude auto’s nemen wij van u over. Er zijn namelijk nog vele andere landen waar uw auto een prima tweede leven kan hebben. Lang niet overal zijn de veiligheidseisen voor auto’s zo streng als in Nederland. Als u een eerlijk bod wilt voor uw auto en niet te veel moeite doen? Dan is uw bestelbus verkopen aan ons waarschijnlijk een goed idee.

Zo biedt jij je bestelbus aan bij ons

Als je graag wil weten voor hoe veel jij je bestelbus aan ons kunt verkopen, raad ik je aan de gegevens van je bestelbus in te vullen op deze pagina. Hoe meer gegevens je invult hoe beter wij een goed bod kunnen doen op je bestelbus. Vervolgens nemen we binnen 24 uur contact met je op en bespreken we samen het bod en de vervolgstappen.

Na het maken van een afspraak mag je de bestelbus bij ons langs brengen. We nemen de auto dan in ontvangst, zorgen ervoor dat jij direct een vrijwaring mee krijgt en het afgesproken bedrag.

Een auto verkopen hoeft niet moeilijk te zijn en is bij ons snel geregeld. Terwijl wij je papieren in orde maken geniet jij van een lekker kopje koffie. Klaar om je bestelbus te verkopen? Vul dan hieronder vrijblijvend een aanvraag. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op om een bod te doen. Daarna kunt u zelf bepalen of u het bod wilt accepteren.

Doe hier vrijblijvend een bod aanvraag