Als je een oude auto hebt die niet meer door de apk komt, kun je deze auto aanbieden voor export. Het maakt daarbij niet uit of je een BMW, Audi of Opel hebt. Iedere auto die hier niet meer goed gekeurd kan worden kun je bij ons aanbieden. Wij zijn een autobedrijf in Enschede. Als jij in Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Haaksbergen of Deventer woont, kun je je auto op een makkelijke manier verkopen. Ook als je niet in de buurt woont maar wel je auto aan ons wilt verkopen is dat geen enkel probleem.

Je auto aanbieden voor export?

Als je zelf je auto gaat verkopen krijg je vaak ook te maken met export handelaren vooral als je een oudere auto hebt die hier niet meer door de apk komen zijn auto handelaren er snel bij om een bod te doen op je auto. Vooral BMW’s en Volkswagens zijn populair op marktplaats.

Het nadeel van een auto handelaar is dat ze vooral heel laag bieden. Ze willen je auto het liefst voor zo min mogelijk geld meenemen zodat ze er zelf maximaal aan kunnen verdienen.

Bij autoinkooptwente.nl doen we dat anders. Hier maakt het ten eerste niet uit of je een Audi, Porsche, Jaguar hebt of gewoon een Chevrolet. Voor elke auto die je aanbiedt op onze website krijg je een eerlijke prijs. Dat komt omdat wij RDW erkend zijn en eerlijk omgaan met onze klanten.

Waarom je auto aanbieden voor export bij ons makkelijker is.

Als je er niet op zit te wachten om telkens onbekende mensen aan de deur te krijgen is je auto bij ons voor export aanbieden de makkelijkste optie. Het enige wat je hoeft te doen om je auto aan ons te verkopen is via de onderstaande tool je kenteken in te vullen. Vervolgens kom je bij stap 2 waar je zo veel mogelijk informatie geeft over je auto.

Vervolgens kun je dan de aanvraag verzenden en nemen we snel contact met je op. We geven je dan direct een eerlijk bod waar je zelf ook wat aan hebt. Daarna breng je de auto naar onze vestiging in Enschede en handelen we direct de verkoop af. Je krijgt dan direct het afgesproken bedrag en een vrijwaring van je auto. Zo verkoop je je auto binnen een dag en kost het je vrijwel geen moeite.

We hebben al veel auto’s gekocht en hebben een positieve beoordeling van 97,5 % van alle bezoekers die bij ons zijn geweest. We vinden het vooral belangrijk dat je een eerlijk bod krijgt voor je auto en dat je op een veilige manier je auto kunt verkopen.

Als je zelf geen verstand hebt van auto’s en je auto gaat verkopen via een marktplaats, kom je er al snel achter dat veel bieders verstand hebben van auto’s en zo proberen zo veel mogelijk van je vraagprijs af te halen. Omdat je zelf geen idee hebt of het daadwerkelijk klopt, ga je er al snel in mee en krijg je daardoor veel minder voor je auto dan dat je daadwerkelijk zou kunnen krijgen.

Je auto aanbieden bij Autoinkooptwente.nl

WIl jij je auto aanbieden voor export maar daar niet te veel moeite voor doen? Dan raad ik je aan om het onderstaande kenteken formulier in te vullen. Hoe meer gegevens je invult op het formulier hoe beter wij een passend bod voor je kunnen doen. Het invullen van de gegevens is ook het enige wat we van je vragen zodat we contact met je kunnen opnemen. Het is belangrijk om te weten dat het invullen van je gegevens geheel vrijblijvend is en dat je niet akkoord hoeft te gaan met onze aanbieding.

Als het bod dat we je geven je bevalt ga je ermee akkoord en handelen we de verkoop zo snel mogelijk samen af. Maar als je liever nog even wilt wachten is dat ook geen probleem.

Heb jij een oude BMW, AUDI, Volkswagen, Citroen of een Opel? Je kunt bij ons voor elk merk of type terecht. Vul daarom hieronder je kenteken gegevens in en ontdek direct of jij een mooi bedrag kunt terugkrijgen voor je auto. Je bent dan snel klaar met het verkopen van je auto en hebt daar zelf bijna geen werk aan.