Heb je een bedrijfswagen en ben je toe aan een nieuwe? dan is het een goed idee om je oude bedrijfswagen te verkopen. Je kunt dit op verschillende manieren doen. Niet iedereen vindt het leuk om uitgebreid de tijd te nemen om de bedrijfswagen particulier te verkopen. Dan is het een goed idee om je auto aan te bieden bij een autobedrijf. Hier kun je direct je auto inleveren en krijg je er direct geld voor.

Bedrijfswagen verkopen aan autobedrijf

Als je een oude bedrijfswagen hebt die niet meer voldoet aan je voorkeuren, is het waarschijnlijk tijd voor een nieuwe. Aangezien de auto al wat ouder is staat de dealer van je nieuwe auto niet te springen om je oude bedrijfswagen in te kopen. Dan besluit je om zelf maar op zoek te gaan naar een koper en je merkt direct dat dat niet meevalt.

De auto is al wat hoog in de kilometers en de auto is niet meer zo mooi als hij is geweest. Dan kun je op een simpele manier toch nog geld krijgen voor je auto zonder dat je hem naar de sloopt hoeft te brengen.

Het is namelijk mogelijk om je auto te verkopen aan een autobedrijf. Hier kun je de auto direct inleveren en krijg je direct contant geld mee naar huis. Ook krijg je direct een vrijwaring van je auto zodat je de verzekering en wegenbelasting kan opzeggen. Je hoeft je dan niet druk te maken om onbekende verkopers aan de deur die waarschijnlijk toch veel minder geld geven dan wat je eigenlijk had afgesproken.

Als je je auto bij ons aanbiedt, krijg je zo snel mogelijk een bod op je auto en als je dan akkoord gaat kun je de auto bij ons langs brengen. Daar maken we dan direct de papieren in orde en kunt u verder met de aankoop van je nieuwe bedrijfswagen.

Geen apk geen probleem

Ook al is de apk van de auto verlopen, of is de bedrijfswagen in slechte staat, Dan nog is het geen probleem voor ons om hem van je over te nemen. Deze auto’s kunnen namelijk nog prima een aantal jaren mee in minder ontwikkelde landen. Natuurlijk zit je er zelf niet op te wachten om je bedrijfswagen te exporteren en nemen wij die taak graag van je over.

In minder ontwikkelde landen gelden vaak veel minder strenge regels dan in Nederland. Hierdoor kunnen auto’s die in Nederland worden afgekeurd nog makkelijk een aantal jaar mee.

Sommige mensen brengen de auto direct naar de sloop als er te veel mankeert aan de auto. Maar het is voor iedereen beter als de bedrijfswagen nog een tweede leven kan krijgen in een ander land.

Hoe biedt je je bedrijfswagen aan bij ons?

Als je hebt besloten dat je je bedrijfswagen aan ons wilt gaan verkopen kun je dat doen in een aantal makkelijke stappen. De eerste stap is het invullen van je kenteken op onze website. Vervolgens vul je de benodigde gegevens in en verstuur je de aanvraag. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een persoonlijk bod te doen.

Als je dan akkoord gaat met ons bod mag je de bedrijfswagen of auto bij ons langskomen brengen. We zorgen ervoor dat je direct een vrijwaring krijgt, en ook het afgesproken bod in geld krijgt uitgekeerd. Daarna kun je de verzekering en wegenbelasting opzeggen zodat je niet meer voor de auto hoeft te betalen.

Waarom je bedrijfswagen aan ons verkopen?

Het grootste voordeel van je bedrijfswagen aan ons verkopen is dat het je vrijwel geen moeite kost. Het enige wat we van je vragen is je gegevens in te vullen en te versturen via onze website en als laatste de auto langs te brengen. Als je normaal je bedrijfswagen gaat verkopen komt daar heel wat bij kijken. Je moet namelijk een advertentie maken op verschillende marktplaatsen en je krijgt veel onbekende mensen aan de deur. Daarna moet je nog gaan onderhandelen over een goed prijs voor je bedrijfswagen en voor je het weet ben je weken of maanden verder.

Door je auto te verkopen aan een autobedrijf of auto inkoper, bespaar je jezelf heel wat moeite en kan het hele proces binnen enkele dagen afgerond zijn. Je kunt dan zonder zorgen beginnen aan de koop van je nieuwe auto.

Klik hier om direct je auto aan te bieden